ma. 17 september >> bridge in "De Piering"
vr. 21 september >> bridge in "De Kerp"
ma. 10 september >> start v.d. nieuwe lessenreeks
>> nieuwe ledencodes in gebruik bij de VBL!
>> Hoe hoort het? (goed of fout - over de nieuwe biedregels)

Beste geïnteresseerde,

BridgeClub Bilzen wil het bridgen aan een groot publiek promoten. Jaarlijks wordt daarom door de club een gratis cursus aangeboden aan geïnteresseerde liefhebbers. Bridgen heeft heel veel in petto!  Het is in eerste instantie een denksport: het bevordert en onderhoudt daarom de werking van een belangrijk orgaan: ons brein! In tweede instantie bouwt het bridgen ook ons sociaal leven verder uit. Bridgen is een competitieve sport, maar brengt eveneens recreatieve aspecten toe. Bridgen is een parenspel, dus je hebt een partner nodig. Na de opleiding, krijg je vaak door de club een ervaren partner toegewezen. Na een jaartje zoek je zelf een vaste partner, die (en dat is belangrijk) natuurlijk niet voor eeuwig is!

Indien je wenst deel te nemen aan de beginnerscursus bridgen, dan kan je je gegevens hieronder invullen.
Als de cursus al enkele lessen ver is, is het moeilijk om nog aan te sluiten! We houden je dan op de hoogte, wanneer een nieuwe cursus in Bilzen van start gaat.

Welkom, het bestuur.

Foto: