Nieuwe Lessenreeks

De nieuwe lessenreeks start op maandagavond 11 september 2017 (*) om 19u.30 in campus TISJ, gelegen Wijerstraat 28 te Bilzen.

De lessenreeks is toegankelijk voor alle leeftijden, dus voor zowel jonge spelers, als de iets oudere, man of vrouw. De lessenreeks wordt GRATIS aangeboden (normale prijs tussen 75 en 125 €)! Er worden 12 lessen gegeven, en al na enkele lessen is men in staat om met zijn partner een partijtje bridge goed af te werken...

Er zijn heel wat biedsystemen (ACOL, sterke klaveren,...), maar tegenwoordig wordt het biedsysteem "Vijfkaart Hoog" aangeleerd in een zestal lessen. In de overige lessen wordt de speeltechniek, die het bridgen naar een hoger niveau van kaartspelen tillen, uit de doeken gedaan. De bridgedocenten gebruiken moderne lestechnieken, zodat een steilere leercurve wordt bereikt. De gebruikte presentaties zijn afkomstig van Berry Westra (**). Na de presentatie, volgt meteen een reeks oefenvragen, om de cursisten direct van nabij op te volgen. De lesavonden worden steeds afgesloten met een aantal (door de docenten vooraf gedeelde) kaartspelletjes bridge, om de opgedane kennis onmiddellijk in praktijk om te zetten. Het is niet uitgesloten dat de cursisten een huistaak opgelegd krijgen.

We trachten de lesavonden steeds af te sluiten om 22u.

Aarzel niet, schrijf je in, misschien verandert het uw manier van leven wel!

Schrijf nu in ... (*** / zie eveneens de voetnoot)

Als je toch nog met vragen zit, stuur dan gerust een mailtje naar het clubbestuur via "Contact" rechtsboven in het topmenu!

Van harte, het clubbestuur.

Voetnoten
    * De datum van de nieuwe lessenreeks wordt elk jaar rond half juli vastgelegd!
  ** Berry Westra is Nederlands oud-wereldkampioen, auteur van heel wat boeken (en CD's) en hoofdredacteur van "Bridge Beter Magazine". De leerboeken "Bridge in een flits" (deel 1, deel 2) zijn van de hand van Berry Westra, die op een heldere wijze het bridgen aanbrengen bij de lezer. Deze uitgaves kosten ongeveer € 14 per deel en zijn niet verplicht.
*** Als de lessenreeks al een tijdje gevorderd is, is het niet zinvol nog aan te sluiten op de lopende cursus. Als je inschrijft, dan kunnen we je op de hoogte houden van de eerstvolgende geplande lessenreeks.

Bijlage
lessenschema (volgt nog)